Auto recyclen

Wij regelen het transport, de demontage en recycling

Zodra er sloopauto’s worden binnengebracht is het zaak om deze zo snel mogelijk en op een zo juist mogelijke wijze te demonteren. Op die manier kunnen we zo veel mogelijk grondstoffen recyclen en kunnen we onderdelen die nog in goede staat zijn een tweede leven geven.

Door de jaren heen hebben wij de expertise vergaard om auto’s van alle merken juist te kunnen demonteren en zo de meeste onderdelen een tweede leven te geven of te reviseren.

Vrijwaring

Wij ontzorgen u het liefst. Zodra we een auto bij u ophalen of wanneer u uw auto bij ons aanbiedt regelen we een vrijwaring zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Tweedehands onderdelen

Alle onderdelen afkomstig uit de auto’s worden zorgvuldig gecontroleerd. Alleen wanneer deze voldoen aan onze eisen worden deze beschikbaar gesteld in onze onderdelen magazijn.

Milieu

Er worden in auto’s standaard stoffen gebruikt die zeer giftig kunnen zijn voor mens en milieu. Wij voelen ons zeer verantwoordelijk voor het juist verwerken van deze stoffen en scheiden daarom zo veel mogelijk van deze stoffen.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Auto vrijwaren

Auto vrijwaren

Auto recyclen

Auto recyclen

Auto onderdelen

Auto onderdelen

Auto merken

Wij helpen je graag verder!

Een greep uit onze onderdelen

Onderdelen Volkswagen Touran 1T1/T2 1.4 TSI 2003-2010

Bekijk advertentie

Onderdelen Opel Corsa D 2006-2014 Kleur: Y474

Bekijk advertentie

Onderdelen Volvo V50 (MW) 2003-2012

Bekijk advertentie